Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Gloria UC coachjassen

Beste trainer of elftalbegeleider,

Zoals u reeds vernomen heeft komen er nieuwe coachjassen aan voor jullie. We willen dat deze tijdens alle wedstrijden en evt trainingen gedragen worden om zo de uniformiteit van de club meer te borgen maar uiteraard ook om jullie warm te houden.

We hebben gekozen voor de jako classico, een zeer hoogwaardige jas, sportief en warm. Deze zal voorzien worden van ons club logo alsook de sponsor van het jeugdbeleidsplan; drukkerij de Jong. ( zij sponsoren de jassen volledig, NIET de club) De jas valt mbt de mauwen kort en wordt naar mate een grotere maat gekozen wordt langer en ruimer. Keuze uit: S-M-L-XL-XXL

De jassen hangen om jouw maat te passen bij Gloria in de bestuurskamer. Doe dit deze week tot uiterlijk 8 oktober nog want we willen de bestelling zsm gaan plaatsten. Heeft u deze mail ontvangen dan wordt u deze week verzocht om een maat door te geven aan Jeroen Timmermans, 06-53980995 of jeroen@kiddiezenco.nl Als u niet past of maat doorgeeft komen we mogelijk jassen tekort en dat is niet de bedoeling. Graag uw reactie ... een kleine moeite toch?


Alvast bedankt voor de medewerking en veel plezier met u nieuwe jas tzt!

Jeroen Timmermans
Voorzitter stuurgroep Gloria UC 
02 oktober 2017