• Beste (nieuwe) leden,

  stilaan komt het einde van het voetbalseizoen in zicht. Dat betekent dat er zich wellicht nieuwe spelers of vrijwilligers aan willen gaan melden bij Gloria voor het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. En misschien (al hopen we van niet) zijn er leden die zich na dit seizoen af willen melden als lid van Gloria-UC. 

  Omdat we een deadline hebben voor de afmelding van bestaande leden bij de KNVB, kunnen bestaande leden zich tot uiterlijk 15 april 2018 afmelden bij Gloria-UC. Na deze datum moeten wij alle leden namelijk aanmelden bij de KNVB en zijn deze leden dus ook contributie verschuldigd voor het komende seizoen 2018-2019. 

  De nieuwe leden die zich aan willen melden en bestaande leden die zich af willen melden, kunnen dat via het formulier op deze website doen. Dit formulier is te vinden door in de menubalk naar de pagina "Ledenadministratie" te gaan.


  Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten jullie toch nog vragen hebben, dan kunnen jullie deze stellen via jeugdsecretariaat@gloria-uc.nl (jeugdleden) of via senioren@gloria-uc.nl (senioren leden).

   

  De ledenadministratie