• Het zijn moeilijke tijden voor iedereen in deze tijd, zeker ook door beslissingen van de regering die op het sportieve vlak behoorlijk ingrijpend zijn.

  Daarnaast doordat mensen hun werk verliezen en we geen normaal sociaal contact meer mogen houden.

  Toch proberen we als Gloria UC iedereen de kans te geven om zover de regels dat toestaan te blijven voetballen/trainen.

   

  Ook voor Gloria UC zijn het financieel moeilijke tijden, ook al doet onze penningmeester zijn best om alle subsidies en bijdrages die er zijn om de financiƫle klappen zoveel als mogelijk op te vangen, voor ons binnen te halen.

  We willen als bestuur iedereen bedanken die zijn contributie al heeft betaald en alle andere leden vragen dat op zo kort mogelijke termijn te doen. We zullen als bestuur voor volgend seizoen, hopende dat de situatie tegen die tijd weer normaal is, bezien of het dan verantwoord is jullie op dat vlak tegemoet te komen. Dankjewel alvast voor het begrip van de situatie waar we mee om moeten zien te gaan.

   

  Zijn er nog positieve dingen in de wereld? JA.

  De aanleg van de beide kunstgrasvelden start  op 16 november. Omdat de winterstop gepland is van 19 december t/m 18 januari, betekent dat voor de komende weken:

  1. dat er in overleg met trainers/leiders geschoven is met trainingen om zo iedereen 2 maal te kunnen laten trainen;
  2. dat een aantal teams 1 keer in de week in Ulicoten gaat trainen. Zo benutten we de capaciteit van onze velden ten volle;
  3. dat we zolang deze regels gelden op zaterdag de mogelijkheid blijven bieden om leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd. Mocht het in de toekomst mogelijk zijn dan op zondag ook voor de senioren;
  4. mochten er andere ontwikkelingen zijn dan we als bestuur hierop in zullen spelen;
  5. omdat we een bepaalde periode minder velden ter beschikking hebben, er wat meer kans zal zijn op eerder aflassen van trainingen. Dit zal op tijd gecommuniceerd worden.

   

  Het zal even aanpassen zijn in deze periode, maar op dit vlak gloort de zon alweer.

   

  We hopen dat iedereen zich hier in kan vinden en mochten er opmerkingen en of adviezen zijn dan horen we die graag natuurlijk.