• Corona en Kerstwens

  Beste Leden, Supporters, Sponsoren en iedereen die Gloria UC een warm Hart toedraagt:

  Weer een persconferentie gehad en weer is de sport het haasje, evenals de rest van Nederland. We zullen als mensen en sporters moeten leren leven met corona, dat valt niet altijd mee. Nu mogen de mensen boven de 18 niet meer buiten sporten? Maar de onder 18 mogen gelukkig gewoon trainen, daarom hebben we ook besloten om tijdens de winterstop de mogelijkheid te bieden aan alles onder de 18, om te trainen, mits de leiders en trainers beschikbaar zijn. Omdat de meeste trainingen op het kunstgrasveld plaats vinden, neem contact op met Christ Goos, zodat niet iedereen op dezelfde dag en dezelfde tijd wil trainen is moeilijk op 1 veld.

  Het blijft moeilijk, maar gelukkig valt een deel van de lockdown in de winterstop. We kijken vooruit, proberen het beste ervan te maken en hopen op een gezond, sportief en voorspoedig 2022. Het jaar waar we hopelijk blijven ballen, met veel plezier en inzet.

  Ik las laatst een wijsheid en die is wel van toepassing op deze tijd ”We mogen elkaar niet vastpakken in deze tijd, maar we laten elkaar niet los” Ik ben ervan overtuigd dat dit op onze club van toepassing is. Daar staat in mijn ogen Gloria UC voor, samen kunnen we alles aan zelfs corona.

  Voor nu Fijne kerstdagen en een Gezond 2022 voor iedereen.

  Mvg,

  Namens het bestuur,

  Jozef.