• Damesvoetbal bij Gloria-UC

  Beste leden, supporters en potentiële leden,

  net als elders in Nederland is het meisjes/dames voetbal een bloeiende en groeiende tak binnen de vereniging Gloria-UC, een Nederlandse club welke pal op de grens met België gevestigd is in Baarle-Nassau. 
  In onze vereniging zijn tal van vrijwilligers actief en daarvan is een groot aantal momenteel bezig om de meisjes/dames afdeling gestaag verder te laten groeien in kwantiteit, maar zeker ook in kwaliteit.

  Momenteel zijn er 6 meisjes/dames teams actief bij Gloria, te weten 2x MO11, MO13, MO15, MO17 en Dames 1 en spelen er ook nog verschillende meisjes gemengd in O7 en O8. Bijna alle teams draaien verdienstelijk mee boven in hun competitie. 
  Zoals gezegd, wil Gloria de meisjes/dames tak graag verder uitbreiden. Het is hierbij de wens om over minimaal 1 team te beschikken in elke leeftijdscategorie. Afhankelijk van de persoonlijke wensen kunnen de meisjes spelen in een volledig meisjes-team of gemengd in een jongens-team. Het uiteindelijke doel is dat alle meiden gevolgd worden binnen de club en dat iedereen kan spelen op haar niveau en de training krijgt die nodig is. Gloria wil hierbij zoveel mogelijk één lijn trekken door in alle leeftijden, min of meer dezelfde trainingsaanpak toe te passen.

  Momenteel spelen er ook al een aantal meisjes uit België met veel plezier in de verschillende teams van Gloria-UC. Om de verdere groei te realiseren, wil Gloria-UC zich daarom op deze manier ook richten op de voetballende meisjes net over de grens in België. Op deze wijze willen we die meisjes laten zien, wat de kansen en mogelijkheden zijn bij Gloria-UC.

  Vandaar dat we geïnteresseerde speelsters en ouders altijd welkom heten tijdens een van onze trainingen om een training te bekijken of eventueel eens oriënterend mee te trainen.

  • MO11: Maandag en woensdag 18.15 tot 19.30 uur.
  • MO13: Dinsdag en donderdag 18.00 tot 19.30 uur.
  • MO15: Maandag en woensdag 19.30 tot 21.00 uur.
  • MO17: Maandag en woensdag 19.30 tot 21.00 uur.

  Meer informatie is te vinden op onze website www.gloria-uc.nl. Eventuele vragen kunnen ook gestuurd worden naar het mail adres: jeugdsecretariaatmeiden@gloria-uc.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. 

  Kom gerust eens kijken bij onze club en neem gerust vriendjes of vriendinnetjes mee. Samen willen we uiteindelijk voetballen met plezier en op niveau!


  Met vriendelijke groet,

  Het (jeugd)bestuur van Gloria-UC