• Gloria-UC EK Pool! Wees er snel bij!

   

  Speel nu gratis mee met de Gloria-UC EK Pool! Alle leden mogen mee doen en de winnaar betaalt geen contributie voor het komende seizoen! Wees er snel bij, het EK begint bijna.....

  Uitleg:

  - Download de Scorito app en registreer je met je eigen naam. Vul die 2 keer in, dus ook onder de Scorito naam. We spelen immers als Glorianen tegen elkaar en willen natuurlijk weten wie het beter doet en wie juist niet. Pseudoniemen ed zullen daarom worden verwijderd.
   
  - Bij deelname doe je sowieso mee aan de Scorito league (zo’n 500 a 600 duizend voetballiefhebbers) en daarnaast aan de Gloria UC subleague. Kinderen mogen meedoen met toestemming van ouder(s).
   
  - Zoek vervolgens de subleague Gloria UC en meld je aan. Vul daarna je voorspelling in voor de 36 wedstrijden in de eerste ronde, de Europees kampioen (250 punten) en de topscoorders van de eerste ronde (een verdediger levert per doelpunt 64 punten op, een middenvelder 32 en een aanvaller 16). Zodra de eerste ronde voorbij is kun je de voorspellingen voor het vervolg van het toernooi doen.
   
  - Bij tenminste 100 deelnemers wordt de winnaar vrijgesteld van contributie voor seizoen 21/22, bij tenminste 200 deelnemers geldt dat ook voor de nummer 2. Eindigt er een vrijwilliger op nummer 1 (of 2) dan moet hij/zij het met alleen de eer doen, maar dat is uiteraard ook veruit het belangrijkste.
   
  - Vind je het leuk om bijvoorbeeld ook met je team mee te doen, dan kan dat. Iemand uit het team maakt dan even een extra subleague aan (bijv Gloria 3) en vervolgens kan de rest van het team ook aan die subleague meedoen. Dat doe je met dezelfde voorspelling, die kun je maar 1 keer doen. Zo’n subleague kan open zijn (zoals deze) maar ook gesloten, dan stuurt de beheerder gerichte uitnodigingen via whatsapp of mail.
   
  Meld je snel aan, het EK gaat over een paar dagen van start!
   
  Eventuele vragen kunnen gemaild worden naar activiteiten@gloria-uc.nl.
   
  Veel plezier!
   
  Het Gloria-UC bestuur