• Gloria-UC: stand van zaken

  Beste leden en vrijwilligers,

  via dit nieuwsbericht willen we jullie op de hoogte brengen van de huidige stand van zaken van onze vereniging. Onze club is nog steeds volop in beweging aan het einde van dit seizoen.

  1) Zoals tijdens de laatste ALV al medegedeeld, start na dit voetbalseizoen het nieuwe bestuur van Gloria-UC. U zal op de hoogte gehouden worden via de website en de nieuwsbrief (mailing). Omdat wij als bestuur niet alle werkzaamheden zelf kunnen doen, vragen we aan onze leden of ouders van leden of de oma's/opa's van onze leden om positief te reageren als de vraag u bereikt "Is het soms iets voor u om als vrijwilliger een steentje bij te dragen?" . Dit kan zowel op voetbaltechnisch vlak als voor een bepaalde activiteit of om bijvoorbeeld iets te doen in het onderhoud. Alle hulp is welkom! Heeft u zelf ideeën? Maak deze dan kenbaar, wij kunnen met ieder idee iets. Waar is Gloria-UC onder meer naar op zoek voor beide locaties (Baarle/Ulicoten):  

  • Trainer en een leider voor Gloria-UC 2. Michel van de Broek en Jan van de Kaa zijn hier actief mee bezig. 
  • Mensen die "hand en span" diensten willen verlenen bij de activiteiten van onze club. Hiervoor kan u contact opnemen met Rick van Empel.
  • Een aanvulling van het barpersoneel zou mooi zijn. Hopelijk heeft het vrijwilligersprogramma van afgelopen seizoen mensen geïnspireerd om wat vaker te helpen in de kantine. Hiervoor kunnen jullie met Arthur Louer contact opnemen.
  • Leiders en trainers voor de jeugd of ondersteunend in een andere functie. De contactpersonen zijn Jeroen Timmermans en Walter Leuris.
  • Mensen die ons willen helpen bij het onderhoud van de accomodatie in Baarle en/of de accomodatie in Ulicoten. Hiervoor kan u Christ Goos of Jan van de Kaa benaderen. 
  • Personen die de link willen zijn tussen Ons Weekblad en de club. Of mensen die mee willen helpen om de communicatie via de website, Facebook en andere kanalen vlot te laten verlopen. Hiervoor kan u Job Laurijssen contacteren. 
  • Mensen die de sponsorcommissie willen aanvullen en/of ondersteunen. Jozef van Sas of Paul van Wijnen kan u hiervoor benaderen. 

  2) Voor het inleveren van de shirts, trainingspakken en overige materialen is een mail rondgestuurd naar de leiders/trainers door de desbetreffende afdeling (jeugd of senioren). Daarnaast vindt u bij de nieuwsberichten op deze site het bericht van de jeugdafdeling aangaande het inleveren van de materialen. 

  3) Op 27 mei is er in de kantine van Gloria-UC in Baarle-Nassau een competitie afsluiting. Voor meer informatie over deze afsluiting kan u het desbetreffende nieuwsbericht op deze website lezen. Een korte samenvatting: het 1e elftal heeft de nacompetitie gehaald en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarnaast kan het 3e seniorenteam kampioen 's morgens kampioen worden en willen we na de wedstrijd van het 1e afscheid nemen van een aantal zeer gewaardeerde selectiespelers en bestuursleden. Het belooft een leuke middag te worden met hopelijk goed weer. Er is een DJ voorzien die deze dag muzikaal in zal kleden.

  4) Op 2 juni staat de jaarlijkse Smokkeltrofee op het programma. Op sportpark Boshoven zal er in de voormiddag door de Jeugdteams en in de namiddag door de Seniorenteams gestreden worden om de felbegeerde Smokkeltrofee. Ambiance en gezelligheid gegarandeerd. 

  5) Gloria-UC heeft een groot tekort aan scheidsrechters. Daarom willen we (bij voldoende aanmeldingen) een cursus "club scheidsrechter" organiseren voor scheidsrechters van jeugd- en/of seniorenwedstrijden. Heeft u interesse, dan kan u zich aanmelden bij Christ Goos (Christ-goos@hotmail.com of 06 21 56 36 31). 

  6) Vanaf het seizoen 2018-2019 gaan alle elftallen die op een volledig veld spelen en de 8-tallen (JO 11-1/JO 12-1 en MO 11-1) tot en met de senioren een scheidsrechter toebedeeld krijgen mits er voldoende scheidsrechters beschikbaar zijn. Alle elftallen daaronder (mini's t.e.m. JO 10 en MO 9) gaan met een spelbegeleider werken die door het betreffende thuisteam zelf verzorgd dient te worden! Dit kan een leider, trainer of ouder zijn. Verdere info hierover volgt of kan u alvast vinden op KNVB-assist.nl/trainers of de KNVB nieuwsbrief. 

  7) Het Jeugdkamp zal in het weekend van 23 en 24 juni doorgaan op het sportcomplex in Ulicoten. Meer informatie over dit weekend vinden jullie onder de desbetreffende nieuwsberichten op deze website. Ook voor de organisatie van dit evenement zijn we trouwens nog op zoek naar helpende handjes (zie oproep onder de nieuwsberichten). We hopen op voldoende vrijwilligers, deelnemers en mooi weer zodat we er een geslaagd weekend van kunnen maken op de mooie voetballocatie in Ulicoten.

   

  Verder wil ik iedereen alvast bedanken voor een prettig en leuk seizoen. Samen met jullie willen we op naar volgend seizoen met hopelijk minimaal net zoveel en liefst nog iets meer enthousiaste leden, trainers, leiders, bestuursleden en vrijwilligers. Mensen van Boal en Ulicoten: we hebben een mooie club, help ons om hem nog mooier, gezelliger, sportief succesvoller en leuker te maken. Het is ten slotte een hobby voor én van ons allemaal. 

  Namens het nieuwe en oude voetbalbestuur,

  Jozef van Sas (senioren@gloria-uc.nl)