• Al 4 jaar lopen we met Team Jackson mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen om geld in te zamelen voor Stichting Ushersyndroom. Dit jaar is alles anders, Covid-19 doet de wereld stilstaan. Ook het werven van fondsen is moeilijker dan ooit, een behandeling lijkt verder weg, maar de urgentie blijft. Zonder behandeling verliest Jackson zijn zicht, iedere dag een beetje meer.

  Gezamenlijk aan de start staan met Team Jackson zal dit jaar niet lukken. Daarom loop ik in het weekend van de Zevenheuvelenloop, niet in Nijmegen maar gewoon thuis in de prachtige bossen van Chaam, mijn kilometers voor Stichting Ushersyndroom. 7 kilometer op zaterdag 14 november en 15 kilometer op zondag 15 november. Samen met nog een heleboel andere mensen kom ik in het weekend van 14 en 15 november in actie voor Stichting Ushersyndroom. Het is nodig.

  Jij kan ook in actie komen. Wellicht sport je ook ieder weekend? Ga je hardlopen, wandelen of fietsen? Doe dat 14 en 15 november ook maar laat je sponsoren voor het goede doel. Sta je op het veld met je voetbal- of hockeyteam? Of misschien met je zoon of dochter? Ook als team kan je je inzetten, laat je sponsoren per goal, punt of wedstrijd. Supporteren langs de kant mag nu niet, maar supporteren d.m.v. een donatie kan gelukkig wél.

  Steun Team Jackson met een donatie of fysieke inspanning in het weekend van 14 en 15 november. Je kan rechtstreeks doneren via onderstaande button. Als je zelf in actie wil komen kan je via de VERBIND button ook zelf een sponsorpagina aanmaken, die kan je dan gemakkelijk delen met je netwerk en op je sociale kanalen.

  Je donatie komt ten goede aan onderzoek naar een behandeling van Ushersyndroom type 1B, het type dat Jackson heeft.

   

  Doneer hier