• Volgende week wordt Jackson 4 jaar. We zijn al 4 jaar verder, en er is nog geen zicht op een behandeling. De kennis en de wetenschap om een behandeling te ontwikkelen zijn er, het geld ontbreekt. Daar zullen wij ons als ouders voor in moeten blijven zetten. Want een behandeling voor een zeldzame ziekte komt er niet zomaar.

  Daarom loopt Team Jackson voor het vierde jaar mee met de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Vrienden en familie lopen 7km in het donker om zo meer aandacht te vragen voor Usher Syndroom én om geld op te halen voor onderzoek.   

  Zonder behandeling wordt Jackson blind. Wij geloven dat die behandeling er kan komen. Die moet er komen. En jij kan ons helpen, met een donatie voor Team Jackson. Jouw bijdrage komt ten goede aan onderzoek specifiek naar Usher 1b, het type dat Jackson heeft. Er zijn verschillende onderzoekers in de VS die we willen ondersteunen in hun zoektocht om het proces van blind worden te stoppen.

  In 2025 moet voor alle Ushers een 
  reëel uitzicht bestaan op stopzetting van de achteruitgang van gehoor en zicht. Dat is de missie van Stichting Ushersyndroom en daar sluiten wij ons graag bij aan. Via onderstaande button kun je direct doneren, en samen met Stichting Ushersyndroom zorgen wij ervoor dat jouw donatie bij de juiste onderzoekers terecht komt.

  Doneer hier

 • Oprecht bedankt voor alle steun. Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Jackson, check dan Ushermom.com of volg ons via Facebook of Instagram.