• Help mensen met ALS tijdens de Prowise VoetbalShirtWeek

  Wist u dat het 25 t/m 29 mei 2020, dus al komende week, de Prowise VoetbalShirtWeek is? Dit is een actie waarbij we iedereen oproepen om zijn voetbalshirt aan te doen om zo Stichting Topsport for Life de middelen te geven om mensen die nú met de genadeloze ziekte ALS leven, te kunnen begeleiden en nog mooie onvergetelijke dagen te bezorgen..
  Deze actie is een initiatief van het Summa College die in de regio Eindhoven aan ca. 11.000 studenten MBO-opleidingen verzorgt.

   

  Hoe werkt de actie precies?

  Simpel!
  1. Maak een selfie in je voetbalshirt.
  2. Doneer een euro (meer mag natuurlijk ook) aan Topsport for Life.
  3. Post je selfie op Social Media met de tekst: “ik geef een Tikkie van €1,00 (meer mag ook natuurlijk) aan de VoetbalShirtWeek en steun daarmee mensen met ALS. Doe jij ook mee?" + de link naar de donatiepagina.

   

  Doen jullie, net als RKVV Erp, als Voetbalclub ook mee om mensen zoals Piet Vromans, die leeft met de ziekte ALS, te kunnen begeleiden en helpen? Hij heeft in samenwerking met RKVV Erp een ludieke actie bedacht ter ondersteuning van de Voetbalshirtweek. Zie bijgaand artikel en teamfoto. Vele bekende mensen uit de voetbalwereld, waaronder Ernest Faber, Hans van Breukelen en Arthur Numan) ondersteunen de actie ook.

  Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u de leden van uw vereniging alsnog via een artikel op jullie website, verspreiding via een Nieuwsbericht via social media etc., wilt oproepen aan de actie mee te doen. Ook kunt u bijgaande flyer verspreiden.
  Zo kunnen we samen in deze moeilijke tijden iets positiefs doen voor mensen die vooral nu extra kwetsbaar zijn.

  Alle informatie over de actie vind U verder op www.topsportforlife.nl/voetbalshirtweek of op voetbalshirtweek.summacollege.nl. Ook kunt u bijgaande QR-code daarvoor gebruiken.


  Voor eventuele vragen kunt u bellen naar stichting Topsport for Life: 088-2468180.

  Alvast enorm bedankt voor jullie medewerking!