• In Memoriam Christ Goos

  Onverwacht, nooit gedacht maar toch van ons heen gegaan onze Christ. De Gloria UC man bij uitstek, het blauw/wit liep bij Christ door de aderen. Van jongs af aan betrokken bij onze club, als speler tot aan het eerste team toe, daarna weer als leider van de jeugd, scheidsrechter, maar overal wilde Christ wel helpen. Velden indelen, scheidsrechters indelen, cursussen in fluiten, Christ regelde het allemaal met plezier en gedrevenheid.

  Vele uren werden gestoken in de accommodatie, kantine en andere dingen die vervangen, gerepareerd moesten worden. Altijd bereid om bij te springen en in moeilijke tijden ging Christ mee voorop in de strijd, vol vuur en passie voor zijn club. Altijd voorop, altijd eerlijk, een ruwe bolster, blanke pit persoon, zoals hij was. Een geintje op zijn tijd en een feestje hoorde erbij.

  De laatste maanden werden er bij de club plannen gemaakt voor het aanpassen van de kantine, en nog wat andere veranderingen. Christ was 1 van de kartrekkers, helaas zal hij deze en andere veranderingen niet meer meemaken.

  Zijn kleinzoons gingen voetballen en Christ kon daarvan genieten, zoals hij ook kon genieten van de momenten dat zijn zoons bij Gloria actief waren, hetzij als voetballer, hetzij als leider van kleintjes of op een andere manier betrokken bij de club, Christ voor de bar, Lia achter de bar. Het was voor Christ bijna zijn leven. Als Chris naar huis ging “dan ging hij naar zijn meiske”, Typisch Chris.

  Na een goed arbeidsleven ging Christ met vervroegd pensioen daarbij er van uit gaande te kunnen genieten van de verhuizingen van zijn zoons, waar hij gelijk ook weer veel tijd instopte als vader zijnde, want ge moet ze helpen zei Christ. Samen met Lia op de kleinkinderen passen, het zag er zo mooi uit. Maar Christ hielp iedereen, beter helpen als geholpen worden was zijn motto.

   

  Christ we gaan je heel erg missen bij onze club.

  Lia en Kinderen, en fam. Goos veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Bestuur en Leden Gloria UC.