• Kerstgroet

  Beste leden, vrijwilligers en sponsoren en andere mensen die Gloria UC een warm hart toedragen,

  Het is een bewogen jaar 2020 door corona en voetballend valt er niet veel eer meer te behalen in dit jaar. Toch hebben de vrijwilligers, leiders en trainers er alles aangedaan om onze leden training te geven en op zaterdag voor onze jeugdleden een aantal leuke evenementen te geven waardoor het toch leuk bleef om te voetballen.
  Ik wil alle mensen die zich ingezet hebben om deze activiteiten te organiseren en te begeleiden namens het bestuur hartelijk bedanken en ook de mensen die een activiteit net als Sinterklaas toch weer organiseren op een ludieke wijze, zodat de kinderen de goed heilig man niet missen bij Gloria UC .
  Helaas is het verhaal bij onze seniorentak iets anders, ze mogen trainen met 4 personen op 1.5 meter, dit wordt door de selectie ook gedaan, maar voor de overige senioren is het een beetje op een houtje bijten. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het begrip in deze tijd.

  Nu hebben we net de laatste zaterdag in Baarle gehad voor de jeugd en is het winterstop, iedereen geniet van de rust en laad je op voor een mooi 2021 waarin we er vanuit gaan nog mooie dingen met de club te gaan doen.
  Hierbij denk ik allereerst aan gewoon lekker voetballen, competitie spelen en lekker de kantine gebruiken, maar we hebben ook het voor uitzicht van een kunstgras voetbalveld, een uitdaging in de samenwerking met HC Baarle. Het verder uitzetten van opleiding van vrijwilligers, leiders en trainers.
   
  Ook zijn we bezig met de andere verlichting op beide complexen en gaan we de samenwerking met de voetbalschool van Mark Verheijen verder uitbreiden. Dus als u kind het voetballen leuk vindt en hij of zij wil graag iets bijleren op een leuke manier dan bent u hier aan het goede adres. Ook voor de keepers geldt dit want onze keeperstrainer Bernie Ooms is aangesloten bij de MV academie en geeft op een leuke manier intensief training aan u kind.   Hier staat net als bij Gloria UC plezier voorop.

  Namens het bestuur wil ik iedereen een gezellig kerstfeest toe wensen en een  goed 2021, met vooral een goede gezondheid en veel sportief geluk.
  Samen ballen is toch het mooiste wat er is.
  We doen dit samen bij Gloria UC.

  mvg,

  Jozef van Sas