• Regionale voetbaldagen bij VOAB

 • Schrijf je nu in voor de Regionale voetbaldagen bij VOAB

  Alle voetballers/voetbalsters geboren van 1 januari 2008 tot en met 31 december 2013 kunnen zich voor de Regionale voetbaldagen inschrijven, dit is alle jeugd t/m 12 jaar rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.
  Nadat de KNVB jaren terug al voetbaldagen organiseerde in verschillende regio’s willen wij nu in de regio Tilburg op de velden van VOAB te Goirle voetbaldagen gaan organiseren voor de regio.
  Dus heb je zin om in de zomervakantie lekker te voetballen meld je dan aan!

   

  Programma
  Tijdens de Regionale voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van vijf dagdelen aangeboden. Het programma is zonder overnachting en lunch, tijden zijn afhankelijk van hoeveel animo er is. Er zijn mogelijkheden voor een ochtendprogramma voor bepaalde leeftijden en een middagprogramma voor andere leeftijden. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een volledig tenue, een deelnamecertificaat met groepsfoto & een bal.

   

  Locatie, data & kosten

  De Regionale voetbaldagen worden op maandag 13 juli, dinsdag 14 juli en woensdag 15 juli, donderdag 16 juli en vrijdag 17 juli 2020 gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (Complex VOAB, te Goirle).
  Het deelnamebedrag voor de editie 2020 bedraagt € 95,- en na aanmelding ontvangt u een mail met verdere informatie waaronder de betalingsinformatie.

   

  Inschrijven
  Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier in te vullen.

  Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail via info@regionalevoetbaldagen.nl ook als je tussen de 13 en 18 jaar bent en interesse hebt in voetbaldagen tijdens de bovenstaande datums dan graag naar dat emailadres mailen en je interesse kenbaar maken met je naam, leeftijd, club/team.