• Seizoensafsluiting Gloria-UC

    Beste leden, ouders en vrijwilligers,

    bij deze willen we jullie informeren dat de seizoensafsluiting van Gloria-UC op zondag 27 mei ingepland staat. Deze dag speelt het 1e elftal namelijk de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Daarnaast kan het 3e elftal van Gloria-UC 's morgens kampioen worden als zij medekoploper Rijen weten te verslaan (ervan uit gaande dat beide ploegen de resterende wedstrijden winnen). Verder spelen die dag ook de Dames 1 en het 4e elftal om 10u00 en het 2e elftal om 12u00 thuis. 

    De uitspelende teams (5e en 6e) worden gevraagd om na hun uitwedstrijd terug te komen naar de kantine in Baarle-Nassau om het seizoen samen af te kunnen sluiten.

    We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op Sportpark Boshoven zodat we na de wedstrijd van het 1e elftal gezamenlijk "afscheid" kunnen nemen van o.a. enkele spelers van het 1e (Michel van de Broek en Niels Lambrechts), de voorzitter (Paul van Wijnen) en de jeugdvoorzitter (Arnold Timmer). Deze mensen hebben de laatste jaren ontzettend veel betekend voor de vereniging en hebben aangegeven zich na dit seizoen bezig te willen houden met andere activiteiten binnen of buiten de vereniging.

    Het bestuur en de activiteitencommissie