• Update i.v.m. Corona virus

  Beste leden van Gloria UC,


  We zijn nu anderhalve week bezig met hervatting van de trainingen voor kinderen t/m Jo-19, ik wil graag iedereen een compliment maken voor het in acht nemen van de regels die gesteld zijn voor deze trainingen.

  Zoals jullie weten worden deze trainingen in Ulicoten gegeven zodat we de grasmat in Baarle de tijd geven om goed te herstellen, In Baarle beginnen op 12-5-2020 de grote onderhoud werkzaamheden. In Ulicoten wordt ook groot onderhoud gepleegd, maar omdat de velden daar in een betere conditie verkeren kunnen we hier gewoon blijven trainen.

  In week 21 ligt alleen Veld B er een week uit in Ulicoten, hiervoor wordt een ander schema die week gehanteerd. Teams die hier hinder van ondervinden worden benaderd om naar een andere dag/veld te verhuizen voor deze week.

  Toekomst: Niemand weet wat de toekomst brengt, maar de bedoeling is om als het mogelijk is en de wens aanwezig is om in de zomer door te trainen in Ulicoten. Dit is helemaal afhankelijk van de regels die op dat moment gelden. Hopelijk kunnen onze leden die verder in Belgiƫ wonen dan ook weer van de partij zijn.

  Vanaf 1 juni. Gaan ook de senioren weer van start, in het schema (te downloaden via onderstaande button) kunt u zien op welke avonden de senioren welkom zijn. Ook de lagere senioren graag op de aangegeven avond. Senioren die willen ballen, kunnen met mij contact opnemen.

  Graag wil ik iedereen vragen om Niet op het complex in Baarle-Nassau te voetballen. Dit geldt ook voor niet leden. We hebben dan ook nood gedwongen aan de lokale politie moeten verzoeken om een extra controle rondje te houden langs Boshoven. Ouders geef dit u kinderen mee aub.

  Ik wens namens het bestuur iedereen mooie trainingsavonden en hopelijk straks weer een leuke competitie in de toekomst.

  You never walk alone.

   

  Met vriendelijke groet, 

  Jozef van Sas
  Voorzitter