• Verslag Advendo 1 - Gloria-UC 1

  Op zondag 22-9-2019 startte de competitie voor alle voetbalteams in het land, dus ook voor Gloria UC,

  Het eerste team mocht beginnen met een uitwedstrijd tegen Advendo 1 uit Breda.

  Het was mooi weer en lekker om te voetballen en het veld lag erin Breda mooi bij, alle ingrediƫnten aanwezig voor een mooie pot voetbal.

  De wedstrijd startte en zoals de nieuwe trainer verlangt probeert Gloria, Advendo gelijk vast te zetten, daardoor proberen snel te scoren.

  Het gaat volgens plan en met de rust staat het 0-5 voor Gloria UC, In de rust wordt Koen v.d. Broek gewisseld voor Dirk van Hooydonk. Maar er wordt een beetje gemakkelijk gedacht en we laten het na de score fors uit te bouwen. Verder wordt in de 2e helft ook nog Brent Soentken vervangen door Max Michielsen en Max van Wijnen door Brent Soentken,. Dit lijkt een beetje ongewoon, maar Gloria UC heeft nu ook een keeper die kan voetballen en ook nog scoort. Uiteindelijk wordt de wedstrijd met 0-8 gewonnen, Doelpuntenmakers waren, Roy Bernaerts 3 maal, Daan Rossi 3 maal, Brent Soentken 1 maal en Jarne Moeskops 1 maal,

  De eerste stap is gezet en er zullen er nog meerdere volgen in de toekomst, als het systeem draait zoals we met zijn alle willen, gaan we een mooi seizoen tegemoet.