• Verslag "Voetbalvrouwkes in Mallorca"

    Afgelopen weekend was het zover. De voetbalvrouwkes gingen met 15 dames naar Mallorca. 

    We waren al vroeg aanwezig op Schiphol en hebben verder die dag rustig aan het terras/zwembad gezeten. In de avond was de openingsparty waar we natuurlijk een mooi feestje van maakten!!

    Op zaterdag was het matchday en met dank aan Bakkerij Vromans & Grefix liepen we er weer uitstekend bij. Onze dank is dan ook groot! Na een aantal zeer leuke en goede wedstrijden was het tijd voor de derde helft. We mogen met trots zeggen dat de voetbalvrouwkes de sfeer er goed in hadden zitten en dat we Boal goed op de kaart hebben gezet. 's Avonds was de prijsuitreiking van de wedstrijden waarbij de 2e en 3e plek voor de voetbalvrouwkes waren. 

    Op zondag was het rustdag en stond er een jeepsafari gepland (zo rustig was dat niet :) ). 's Avonds was er wederom een mooi feestje met als kers op de taart de "DERDE HELFT BOKAAL" voor de voetbalvrouwkes!! Dit werd uiteraard nog wel even gevierd. Moe en voldaan gingen we maandag weer naar huis. Sportevents, een hele grote dankjewel voor dit schitterende toernooi!!