• Winterstop bij Gloria: zaalvoetbaltoernooi + velden gesloten

  Beste leden, leiders,

  hierbij willen we jullie informeren dat het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van Gloria-UC dit jaar op 2-3-4 januari 2019 georganiseerd kan worden.
  U leest het goed, de organisatie van dit toernooi is nog niet rond en we zoeken hiervoor nog enkele vrijwilligers die dit op willen pakken. 
  De zaal (Uilenpoort) is al gereserveerd, maar verder dient dit toernooi nog uitgewerkt te worden door enkele enthousiaste leiders of ouders. Gelukkig is er een draaiboek voor dit toernooi beschikbaar welke opgevraagd kan worden bij Arthur Louer.
  De totale organisatie zal ca. 3-4 uur in beslag nemen.
  Zouden de vrijwilligers, die de organisatie op zich willen nemen, zich uiterlijk op woensdag 20/12 willen melden bij Jeroen Timmermans of Arthur Louer zodat we alle jeugdleden tijdig kunnen informeren over het wel/niet doorgaan van het toernooi en de indeling ervan. Een mail sturen naar info@gloria-uc.nl mag ook altijd. 

  Het toernooi wordt georganiseerd voor alle jeugdploegen van Gloria-UC, gaande van de mini's tot de A-junioren.

   

  Daarnaast willen we jullie medelen dat de velden van Gloria-UC dicht zijn van zondag 16 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019. Dit geldt zowel voor de locatie in Baarle-Nassau als de locatie in Ulicoten.

   

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur